Ne ajunge doar un tomberon ?


Salutare !
Acest "post" este special pentru locuitorii de la scara 2 dar merita citit si de cei de la scara 1 care au trecut prin aceeasi situatie.

De cam o luna, poate si mai bine, cineva a furat 2 tomberoane de la noi de la scara. Vina binenteles este a sistemului deoarece nu mai putem lega cu lant tomberoanele deoarece cei de la gunoi vin foarte devreme si inopinat si nu se poate trezi nimeni sa le deschida si sa le inchida la loc.

Am discutat problema la administratie, dar din cate am inteles este o perioada de tranzitie si cei de la Romprest (compania care ne face curatenie in sector) ar dori sa bage taxa ca pe vremuri (cum aveam la Rebu) si atunci o sa ne aduca si alte tomberoane.

Una peste alta nu stiu daca merita sa cumparam 2 tomberoane noi sa ni le fure a doua zi pana nu punem la punct un sistem antifurt.

Pana atunci as incerca sa sfatuiesc locatarii sa utilizeze cum trebuie acest tomberon !

1- aruncati materialele de plastic, sticla si hartie la punctele specializate aflate in capetele strazii Stefan Burileanu (adica "la posta" si la "statia de tramvai" - "BRD" - "Erbasu")
2- folositi tomberonul doar pentru gunoi menajer (sa nu fie imprastiat de caini-pisici, iar ambalaje si lucruri diverse puneti-le in saci tari langa tomberon.
3- daca nu doriti sa aruncati materialele plastice de sticla si hartie in capetele strazii macar turtiti sticlele de pet pentru a nu ocupa tot tomberonul.

PS : Chiar zilele trecute am gasit in tomberon o punga plina cu peturi pline cu aer aruncate si ocupa jumatate de tomberon. L-am scos si l-am agatzat de gard ! Am facut si o poza sa edific problema :
Multumesc anticipat si astept raspunsuri sa vedem ce facem cu tomberoanele !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu